OPINIE O NAS

Lataniebalonem.pl
4.7
Based on 36 reviews
powered by Facebook
Chojnowska Katarzyna
Chojnowska Katarzyna
2021-06-22T12:12:09+0000
Było wspaniale! Lot balonem polecam każdemu, niezapomniane wrażenia. 😊 Panowie bardzo sympatyczni, pełen... profesjonalizm. 👌🏻read more
Aneta Szpila
Aneta Szpila
2021-06-21T21:24:41+0000
Polecam za profesjonalizm, miłą obsługę, dobrą organizację. Wrażenia z lotu niezapomniane. Naprawdę super przygoda.
Iga Niedziółka
Iga Niedziółka
2021-04-13T15:28:14+0000
Było BOSKO! DZIĘKUJEMY!!!💚 Niezapomniane przeżycie, niesamowite widoki, poziom endorfin wzrasta na maxa😁
Agnieszka Grzelecka
Agnieszka Grzelecka
2020-09-19T17:47:16+0000
Mieliśmy to szczęście lecieć dziś z ekipą w Skierniewicach👍Mega przeżycie😃 ekipa to pełen profesjonalizm i... zaangażowanie😊😊 polecam wszystkim!! Na pewno polecę z Wami jeszcze kiedyś🤗wielkie dzięki!!😍read more
Ewa Pikul
Ewa Pikul
2020-08-13T19:59:39+0000
Super doświadczenie pod opieką profesjonalnych pilotów. Polecam!
Mateusz Żuchlewski
Mateusz Żuchlewski
2020-06-25T21:09:36+0000
Dziekujemy! Niesamowite przeżycie, super ekipa! Wrócimy z pewnością! Dziękujemy jeszcze raz!
Danuta Jadeszko
Danuta Jadeszko
2020-06-17T07:03:33+0000
Polecam w stu procentach. Lot dostarczył moc wrażeń, niezapomniane widoki. Jednym słowem :PETARDA ☺️
Aleksandra Kubś
Aleksandra Kubś
2020-06-04T16:50:48+0000
Zdecydowanie polecamy tą firmę 😃załoga to profesjonaliści z uprawnieniami do latania 😊 Można czuć się w pełni... bezpiecznie, a to podstawa 😊read more
Henryka Katarzyna Anielska
Henryka Katarzyna Anielska
2020-06-04T10:58:20+0000
Profesjonalizm, opanowanie, a jednocześnie poczucie humoru, duża wiedza, przygoda życia, polecam każdemu 5+👍
Edith Kl
Edith Kl
2020-05-10T15:40:33+0000
Pełny profesjonalizm .dziekujemy
Patrycjusz Jagielski
Patrycjusz Jagielski
2019-09-01T13:18:59+0000
Co tu dużo pisać... tego trzeba spróbować! 😉
Andrzej Wasilak Barefoot
Andrzej Wasilak Barefoot
2019-08-25T11:26:54+0000
..prawdziwa profeska Bazyli ...super obsługa , atmosfera jak w domu ... polecam w 100 % ...👣👣👣❤️ jakem Warmiński Chłop... Bosy ...;)read more
Natalia Kuc-Jakimiuk
Natalia Kuc-Jakimiuk
2019-08-14T14:49:38+0000
Było cudownie pozdrawiamy i polecamy każdemu taką przygodę!!
Misiejuk Monika
Misiejuk Monika
2019-07-13T17:34:22+0000
Chcę jeszcze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Basia Gołąbek
Basia Gołąbek
2019-07-13T06:35:15+0000
Polecam kazdemu ta firme . Pelen profesjonalizm. Dla Pana Tomka i calej załogi, nie bylo problemu, zeby lecial moj... niepelnosprawny Syn, ktory porusza sie na wozku. Zorganizowali wszystko perfekcyjnie. Przyjechalismy na lot z Trojmiasta, było warto. Jeszcze raz Bardzo Dziekuje, ze spelniliscie marzenie Dominika.read more
Piotr Koronkiewicz
Piotr Koronkiewicz
2019-07-02T06:40:13+0000
Serdecznie polecam. Niesamowita przygoda idealna kuracja na "bóle głowy"
Zofia Jaworska
Zofia Jaworska
2019-05-27T07:06:02+0000
Świetna sprawa narzeczony zrobił mi niespodziankę i zabrał na taki lot widoki wprost niesamowite polecam każdemu.
Olimpia Kacperska
Olimpia Kacperska
2018-10-14T14:35:08+0000
NAJLEPSZA EKIPA ŚWIATA!!! <3 <3 <3 Chłopaki DZIĘKI ZA PETARDĘ ENERGII CIEPŁO I GIGANTYCZNĄ SYMPATIĘ!!! <3 <3 <3 <3... Chłopaki JESTEŚCIE NIEZWYKŁYMI LUDŹMI!!! <3 <3 <3 I jestem OGROMNIE SZCZĘŚLIWA że to z Wami odbyłam swój LOT MARZEŃ!!!! <3 <3 <3 (pierwszy ale na MILION% NIE OSTATNI!!!! <3 <3 <3 ) Chłopaki WIDZIMY SIĘ TO JEST PEWNE!!! <3 <3 <3 Polecam Wam z Całego Serca bo EKIPA JEST NIEBYWAŁA!!!! <3 <3 <3 LOT PO PROSTU SPEŁNIENIE MARZEŃ!!! <3 <3 <3 CHŁOPAKI UWIELBIAM WAS I DZIĘKUJĘ ZA WSZYSTKO!!! <3 <3 <3 Widzimy się <3read more
Joanna Kulczyńska
Joanna Kulczyńska
2018-07-29T19:37:58+0000
Niesamowite widoki i niezapomniane wrażenia !!! Przesympatyczny, doświadczony pilot Pan Tomek, odpowie na każde... pytanie:), a Pani Klaudia w biurze wspomoże w chwili zwątpienia i strachu:D przed lotem . Świetny pomysł, aby angażować uczestników do pomocy przy rozkładaniu i składaniu balona - mąż był zachwycony!:) Lecieliśmy pierwszy raz z okazji rocznicy ślubu i na pewno jeszcze wrócimy. Polecamy!!read more
Andrzej Kwiatkowski
Andrzej Kwiatkowski
2018-06-30T10:19:53+0000
Jeśli chcielibyście polatać balonem to z tą ekipą naprawde warto. Latałem z nimi i to był mega fajnie spędzony czas... dużo humoru i pozytywnej energi.read more
Patrycja Zambrzycka
Patrycja Zambrzycka
2018-06-03T19:57:01+0000
Ania Urbańska
Ania Urbańska
2018-05-05T16:43:52+0000
Genialna ekipa, która nie działa po to żeby działać, tylko po to by działać najlepiej jak to tylko możliwe, a dla nich... możliwe jest wszystko!read more
Sandra Brożek
Sandra Brożek
2018-04-29T21:58:57+0000
Łukasz Kaskader Wilczyński
Łukasz Kaskader Wilczyński
2018-04-24T09:58:26+0000
Gdy spotykam na swej drodze takie osoby jak zespół @latanie.balonem, wspólnie z @fundacjaPodrozeBezGranic wiemy, że w... takiej Polsce chcemy funkcjonować, tworzyć, żyć. Baloniarze pełni pasji, pomysłowości i zaradności. Baloniarze bez Granic!read more
Łukasz Rakowski
Łukasz Rakowski
2018-04-23T20:10:05+0000
Coś pięknego,z tej perspektywy jeszcze było nieznane.... Dziękuję chłopaki za udany lot. Polecam wszystkim
Michał Makowski
Michał Makowski
2018-03-30T21:20:33+0000
Mega! To trzeba po prostu przeżyć! Szczególnie lot nad Biebrzą wiosenną porą!
Stefan Sochoń
Stefan Sochoń
2018-03-20T14:18:11+0000
Polecam z całego serca ... mega przygoda ... doświadczeni piloci ... firma na medal ��� wiem co mówię ����
Agnieszka Zach
Agnieszka Zach
2018-03-05T13:42:59+0000
Mega profesjonalne loty- zawsze, magiczne widoki! Polecam! Latałam i będę latać z tą ekipą!
Dawid Wróblewski
Dawid Wróblewski
2018-03-05T10:28:18+0000
Mistrzostwo świata, najlepsza załoga, najlepsi piloci. Jak latać to tylko z Latanie Balonem! 🙂
Kamila Sadowska
Kamila Sadowska
2018-03-05T08:02:32+0000
Przepiękne widoki i niezapomniane wrażenia oraz dodatkowe atrakcje podczas lotu i lądowania 🙂 z pilotem Błazejem... -polecam każdemu!!! Dzięki za spędzenie urodzin w najlepszym towarzystwie:)read more
Taida Tarabuła
Taida Tarabuła
2017-08-20T18:58:02+0000
Rewelacyjna ekipa! Polecam każdemu. Chłopaki są w pełni profesjonalni i bardzo serdeczni. A widoki nieporównywalne do... niczego innego <3read more
Michał Raczek
Michał Raczek
2017-08-18T10:03:02+0000
Naprawdę polecam. Pełen profesjonalizm pilotów.
Next Reviews