OPINIE O NAS

Lataniebalonem.pl
5.0
Based on 31 reviews
powered by Facebook
Joanna Magdalińska
Joanna Magdalińska
2019-10-22T08:12:16+0000
Wszystko było jak trzeba 😛 nawet łosie poustawiane na bagienku, na pewno kiedyś powtórzymy! Pozdrawiamy Asia i... Piotrekread more
Patrycjusz Jagielski
Patrycjusz Jagielski
2019-09-01T13:18:59+0000
Co tu dużo pisać... tego trzeba spróbować! 😉
Andrzej Wasilak Barefoot
Andrzej Wasilak Barefoot
2019-08-25T11:26:54+0000
..prawdziwa profeska Bazyli ...super obsługa , atmosfera jak w domu ... polecam w 100 % ...👣👣👣❤️ jakem... Warmiński Chłop Bosy ...;)read more
Edyta Jędrychowska
Edyta Jędrychowska
2019-08-16T21:57:03+0000
Mega! Pełna profeska od samego zamówienia, aż po lądowanie! To był pierwszy, ale na pewno nie ostatni raz - tylko... z Wami 😄 Wielkie dzięki od całej naszej trójki za niesamowity czas! 👍🤩read more
Natalia Kuc-Jakimiuk
Natalia Kuc-Jakimiuk
2019-08-14T14:49:38+0000
Było cudownie pozdrawiamy i polecamy każdemu taką przygodę!!
Katarzyna Kosakowska
Katarzyna Kosakowska
2019-07-14T14:26:33+0000
Coś niesamowitego. Spełnione marzenie ✔️ Lot w miłym towarzystwie i z sympatycznym pilotem Tomkiem 😁... 🎈🎈🎈read more
Misiejuk Monika
Misiejuk Monika
2019-07-13T17:34:22+0000
Chcę jeszcze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Basia Gołąbek
Basia Gołąbek
2019-07-13T06:35:15+0000
Polecam kazdemu ta firme . Pelen profesjonalizm. Dla Pana Tomka i calej załogi, nie bylo problemu, zeby lecial moj... niepelnosprawny Syn, ktory porusza sie na wozku. Zorganizowali wszystko perfekcyjnie. Przyjechalismy na lot z Trojmiasta, było warto. Jeszcze raz Bardzo Dziekuje, ze spelniliscie marzenie Dominika.read more
Piotr Koronkiewicz
Piotr Koronkiewicz
2019-07-02T06:40:13+0000
Serdecznie polecam. Niesamowita przygoda idealna kuracja na "bóle głowy"
Zofia Jaworska
Zofia Jaworska
2019-05-27T07:06:02+0000
Świetna sprawa narzeczony zrobił mi niespodziankę i zabrał na taki lot widoki wprost niesamowite polecam każdemu.
Olimpia Kacperska
Olimpia Kacperska
2018-10-14T14:35:08+0000
NAJLEPSZA EKIPA ŚWIATA!!! <3 <3 <3 Chłopaki DZIĘKI ZA PETARDĘ ENERGII CIEPŁO I GIGANTYCZNĄ SYMPATIĘ!!! <3 <3 <3... <3 Chłopaki JESTEŚCIE NIEZWYKŁYMI LUDŹMI!!! <3 <3 <3 I jestem OGROMNIE SZCZĘŚLIWA że to z Wami odbyłam swój LOT MARZEŃ!!!! <3 <3 <3 (pierwszy ale na MILION% NIE OSTATNI!!!! <3 <3 <3 ) Chłopaki WIDZIMY SIĘ TO JEST PEWNE!!! <3 <3 <3 Polecam Wam z Całego Serca bo EKIPA JEST NIEBYWAŁA!!!! <3 <3 <3 LOT PO PROSTU SPEŁNIENIE MARZEŃ!!! <3 <3 <3 CHŁOPAKI UWIELBIAM WAS I DZIĘKUJĘ ZA WSZYSTKO!!! <3 <3 <3 Widzimy się <3read more
Antonina Mazurkiewicz
Antonina Mazurkiewicz
2018-10-03T15:57:08+0000
Bardzo ładna a ja szczególny mam sentyment do balonów ponieważ mam syna baloniarze���
Joanna Kulczyńska
Joanna Kulczyńska
2018-07-29T19:37:58+0000
Niesamowite widoki i niezapomniane wrażenia !!! Przesympatyczny, doświadczony pilot Pan Tomek, odpowie na każde... pytanie:), a Pani Klaudia w biurze wspomoże w chwili zwątpienia i strachu:D przed lotem . Świetny pomysł, aby angażować uczestników do pomocy przy rozkładaniu i składaniu balona - mąż był zachwycony!:) Lecieliśmy pierwszy raz z okazji rocznicy ślubu i na pewno jeszcze wrócimy. Polecamy!!read more
Andrzej Kwiatkowski
Andrzej Kwiatkowski
2018-06-30T10:19:53+0000
Jeśli chcielibyście polatać balonem to z tą ekipą naprawde warto. Latałem z nimi i to był mega fajnie spędzony... czas dużo humoru i pozytywnej energi.read more
Patrycja Sznejkowska
Patrycja Sznejkowska
2018-06-06T11:47:37+0000
Wspaniałe przeżycie które z chęcią powtórzymy. ! Niezawodny zespół profesjonalistów godnych do polecenia!... Bezpieczny,piękny lot. Świetna przygoda, którą się zapamięta do końca życia!!! 😉read more
Patrycja Zambrzycka
Patrycja Zambrzycka
2018-06-03T19:57:01+0000
Ania Urbańska
Ania Urbańska
2018-05-05T16:43:52+0000
Genialna ekipa, która nie działa po to żeby działać, tylko po to by działać najlepiej jak to tylko możliwe, a... dla nich możliwe jest wszystko!read more
Sandra Brożek
Sandra Brożek
2018-04-29T21:58:57+0000
Łukasz Kaskader Wilczyński
Łukasz Kaskader Wilczyński
2018-04-24T09:58:26+0000
Gdy spotykam na swej drodze takie osoby jak zespół @latanie.balonem, wspólnie z @fundacjaPodrozeBezGranic wiemy, że... w takiej Polsce chcemy funkcjonować, tworzyć, żyć. Baloniarze pełni pasji, pomysłowości i zaradności. Baloniarze bez Granic!read more
Łukasz Rakowski
Łukasz Rakowski
2018-04-23T20:10:05+0000
Coś pięknego,z tej perspektywy jeszcze było nieznane.... Dziękuję chłopaki za udany lot. Polecam wszystkim
Kana Karolina
Kana Karolina
2018-04-08T18:41:43+0000
Przygoda w przepięknie namalowanym pejzażu pod przewodnictwem w pełni profesjonalnej, uczciwej i sympatycznej ekipy.... Leciałam pierwszy raz, czułam się bezpieczna, bawiłam się świetnie. Polecam ten teren i tą firmę.read more
Mariusz Mario
Mariusz Mario
2018-04-07T07:21:05+0000
Profesjonaliści to mało powiedziane ,pomimo iż pierwszy raz korzystałem z usług tej firmy to napewno jeszcze... wrócimy .Mega przygoda , kontakt z przyroda i doświadczeni pilociread more
Michał Makowski
Michał Makowski
2018-03-30T21:20:33+0000
Mega! To trzeba po prostu przeżyć! Szczególnie lot nad Biebrzą wiosenną porą!
Stefan Sochoń
Stefan Sochoń
2018-03-20T14:18:11+0000
Polecam z całego serca ... mega przygoda ... doświadczeni piloci ... firma na medal ��� wiem co mówię... ����read more
Kamil Zawadzki
Kamil Zawadzki
2018-03-06T19:51:22+0000
Zajebiste loty, wspaniała atmosfera. To jest To�
Agnieszka Zach
Agnieszka Zach
2018-03-05T13:42:59+0000
Mega profesjonalne loty- zawsze, magiczne widoki! Polecam! Latałam i będę latać z tą ekipą!
Dawid Wróblewski
Dawid Wróblewski
2018-03-05T10:28:18+0000
Mistrzostwo świata, najlepsza załoga, najlepsi piloci. Jak latać to tylko z Latanie Balonem! 🙂
Kamila Sadowska
Kamila Sadowska
2018-03-05T08:02:32+0000
Przepiękne widoki i niezapomniane wrażenia oraz dodatkowe atrakcje podczas lotu i lądowania 🙂 z pilotem Błazejem... -polecam każdemu!!! Dzięki za spędzenie urodzin w najlepszym towarzystwie:)read more
Marcin Sołtysiak
Marcin Sołtysiak
2018-03-01T17:50:15+0000
Nie da się nudzić z tymi wariatami 🙂 Lot niesamowity !!!
Taida Tarabuła
Taida Tarabuła
2017-08-20T18:58:02+0000
Rewelacyjna ekipa! Polecam każdemu. Chłopaki są w pełni profesjonalni i bardzo serdeczni. A widoki nieporównywalne... do niczego innego <3read more
Michał Raczek
Michał Raczek
2017-08-18T10:03:02+0000
Naprawdę polecam. Pełen profesjonalizm pilotów.
Next Reviews